Fericire

E 00:30 si sunt fericita.


Da, sunt fericita. Sunt fericita pentru ca ma bucur de viata, pentru ca am mai supravietuit inca o zi. Sunt fericita pentru ca e iar noapte si de abia astept sa vad ce imi rezerva ziua de azi. 

Vezi ? Asta inseamna fericirea. Sa te bucuri de lucruri marunte, lucrurile care sunt importante in viata ta.

Sunt fericita pentru ca azi am simtit razele soarelui pe chipul meu, pentru ca pot simti cum vantul imi ravaseste parul, sunt fericita pentru ca ma pot bucura de ploaia dupa soare si mai ales de mirosul acela incantator al ploii. Sunt fericita pentru ca pot face ceea ce imi place, calatoresc cat e lumea de mare si ma pot bucura de natura, ca pot cunoaste oameni minunati de la care am ce invata. Sunt fericita pentru ca am putut face oamenii sa rada, si, spune-mi tu, nu te simti bine cand oamenii din jurul tau sunt fericiti ?
Sunt fericita pentru ca stiu ca acolo, undeva, cineva ma asteapta, cineva ma va iubi, iar eu ii voi oferi tot ce este mai frumos. Astept cu nerabdare inca o zi ca sa ma pot bucura de ea, iar daca nu va mai veni, stiu ca am trait-o pe cea anterioara, fericita.Tu, straine, nu uita sa fii fericit/a. Nimic de pe lumea asta nu iti poate lua fericirea. Ai grija de tine. Dupa orice lacrima, vine un zambet. Jur, iti sta minunat zambind.

Stai 10 minute in ploaie, nu fugi la adapost. BUCURA-TE

                                              Cu drag, 
                                                          un suflet fericit