21 de trucuri psihologice pe care trebuie sa le stii.

1. Atunci cand o persoana rade, ea va privi instictiv la acea persoana care ii este mai simpatica.

2. Daca in timpul discutiei vei da din cap si vei pune intrebari, aceste lucruri vor atrage atentia persoanei cu care vorbesti.

3. Multe persoane nu deosebesc gloria fata de increderea in sine. Daca vei invata sa arati ca ai incredere, oamenii vor fi atrasi de tine.

4. Daca cineva este furios pe tine iar noi reusim sa ramanem calmi, atunci furia lui va deveni mai puternica. Chiar si asa, mai tarziu, acestei persoane ii va fi rusine pentru comportamentul sau. 

5. Guma de mestecat te va ajuta sa faci fata situatiilor stresante.

6. Cand o persoana vorbeste cu tine, studiaza-i restul fetei. Asta o va face sa se piarda ( sa se gandeasca la ce te gandesti ) sau sa prezinte mai mult interes fata de tine.

7. Daca persoana cu care vorbesti priveste in dreapta sus, minte in legatura cu ce spune.

8. Cineva care minte va muta inconstient obiecte si le va pune intre el si persoana cu care vorbeste, pentru a crea o bariera

9. Daca in timp ce vorbesti persoana de langa tine sa uita in alta parte si da din cap in semn de aprobare inseamna ca nu este atent la ceea ce ai spus si este plictisit de discutie.

10. Un contact vizual mai lung de 5 minute este un indiciu al atractiei fizice.

11. Daca in timp ce vorbesti, persoana de conversatie isi tine picioarele sub scaun, arata ca este plin de ardoare si de abia asteapta sa treaca la lucru.

12. Atunci cand palmele ating pieptul, persoana reprezinta onestitate.

13. Daca interlocutorul isi tine mainile incrucisate, sugereaza o atitudine inchisa, neincrezatoare sau defensiva.

14. Capul usor dat pe spate poate fi un semn de simpatie.

15. Daca interlocutorul apleaca usor capul cand primeste un compliment, inseamna ca este timid.

16. Atunci cand o persoana isi da parul pe spate cu mana inseamna ca fie te place fie se gandeste la ceva ce vine in conflict cu ceea ce ai spus tu.

17. Daca interlocutorul poarta ochelari si ii tot impinge in sus, este un semn de dezacord.

18. Daca interlocutorul bate din picior sau isi muta greutatea de pe un picior pe altul, inseamna ca este nerabdator, speriat sau plictisit.

19. In cazul in care interlocutorul incuviinteaza din cap ocazional, indica faptul ca il asculta si este interesat de ceea ce spune.

20. Prea multe incuviintari pot insemna contrariul. ( citeste 9 ).

21. In cazul in care persoana este atrasa de tine, privirea i se va plimba de la un ochi la altul, la nas, buze si mai jos.